Verkoop Rode Geus Kanaalpark

Wildernisvlees is het meest natuurlijke vlees van Nederland. Het is afkomstig van runderen en paarden die hun hele leven in vrijheid in de natuur hebben doorgebracht. Hier leven ze in familiegroepen. Omdat natuurgebieden minder snel groeien dan de aanwas in natuurlijke kuddes moeten we af en toe dieren uit de gebieden halen. Dieren die we niet kunnen herplaatsen slachten we en het vlees verkopen we als wildernisvlees. Een echt natuurproduct dat u hier kunt bestellen. Met uw aankoop draagt u bij aan de verdere ontwikkeling en groei van bijzondere natuurgebieden waar u zelf van harte welkom bent.

Sinds 2015 begrazen de Rode Geuzen het Kanaalpark in Rosmalen. Dit jaar is er voor het eerst een dier geslacht. Van dit specifieke dier zijn er pakketten te bestellen. Dat betekent gegarandeerd lokaal vlees uit een natuurgebied. Een unieke kans! Uiteraard is het vlees van één dier beperkt, dus zorg dat u er op tijd bij bent. Bestellen is mogelijk tot uiterlijk 11 september. U kunt u pakket daarna ophalen op de Dag van het Kanaalpark op zondag 17 september.

Direct bestellen

Dag van het Kanaalpark

Tijdens de Dag van het Kanaalpark is er van alles te doen op en rond Stadsboerderij Eyghentijds en in het Kanaalpark. Er is een informatiemarkt, er zijn diverse excursies en er zijn vele lokale producten te koop, zoals vlees, groenten en honing. Klik hier voor meer informatie over de dag van het Kanaalpark.

Contactpersoon