Wildernisvlees

Houdt u van lekker vlees? Gunt u dieren een volwaardig leven? Dan is wildernisvlees vast iets voor u!

FREE Nature start weer met de verkoop van wildernisvlees voor het najaar 2020. Een eerste batch vlees is afkomstig vanuit natuurgebied Kanaalpark in Rosmalen. Een representatieve steekproef van het vlees is onderzocht op de aanwezigheid van dioxines en metalen. Deze vallen binnen de Europese normen die hiervoor gelden. Ook bij volgende partijen vlees worden steekproeven genomen.

Wildernisvlees is afkomstig van runderen en paarden die hun hele leven in vrijheid in de natuur hebben doorgebracht. Hier leven ze in familiegroepen. Omdat natuurgebieden minder snel groeien dan de aanwas in natuurlijke kuddes moeten we af en toe dieren uit de gebieden halen. Dieren die we niet kunnen herplaatsen slachten we en het vlees verkopen we als wildernisvlees. Een echt natuurproduct dat u hier kunt bestellen. Eens per maand kunt u vervolgens uw bestelling ophalen bij een afhaalpunt bij u in de buurt. Met uw aankoop draagt u bij aan de verdere ontwikkeling en groei van bijzondere natuurgebieden waar u zelf van harte welkom bent.

De webshop is momenteel gesloten! 

Wij werken aan de levering van september.

Wij streven ernaar om in oktober de shop weer te vullen en dan eind oktober de bestelde pakketten af te leveren bij de afhaalpunten.