Wildernisvlees

Houdt u van lekker vlees? Gunt u dieren een volwaardig leven? Dan is wildernisvlees vast iets voor u!

Wildernisvlees is het meest natuurlijke vlees van Nederland. Het is afkomstig van runderen en paarden die hun hele leven in vrijheid in de natuur hebben doorgebracht. Hier leven ze in familiegroepen. Omdat natuurgebieden minder snel groeien dan de aanwas in natuurlijke kuddes moeten we af en toe dieren uit de gebieden halen. Dieren die we niet kunnen herplaatsen slachten we en het vlees verkopen we als wildernisvlees. Een echt natuurproduct dat u hier kunt bestellen. Eens per maand kunt u vervolgens uw bestelling ophalen bij een afhaalpunt bij u in de buurt. Met uw aankoop draagt u bij aan de verdere ontwikkeling en groei van bijzondere natuurgebieden waar u zelf van harte welkom bent.

U kunt niet meer bestellen voor de november levering. De shop is gesloten omdat wij werken aan de komende levering.

November

De levering aan de diverse afhaalpunten is op 19 en 20 november. Daarna kunt u uw bestelling ophalen bij de afhaallocaties. Kijk voor het juiste moment op uw pakbon, die u na een geslaagde betaling uit de webshop ontvangt

Nieuw: Met ingang van de november levering kunt u ook afhalen in Ouderkerk aan de Amstel.

December

Voor de december levering kunt u bestellen vanaf maandag 25 november tot en met woensdag 11 december. De levering vindt plaats vanaf 17 en 18 december bij de diverse afhaalpunten.

Uitlevering in december is dus ruim voor de kerst! Bestel uw wildernisvlees op tijd in de shop, wacht niet tot het laatste moment!