Wildernisvlees

Houdt u van lekker vlees? Gunt u dieren een volwaardig leven? Dan is wildernisvlees vast iets voor u!

Wildernisvlees is het meest natuurlijke vlees van Nederland. Het is afkomstig van runderen en paarden die hun hele leven in vrijheid in de natuur hebben doorgebracht. Hier leven ze in familiegroepen. Omdat natuurgebieden minder snel groeien dan de aanwas in natuurlijke kuddes moeten we af en toe dieren uit de gebieden halen. Dieren die we niet kunnen herplaatsen slachten we en het vlees verkopen we als wildernisvlees. Een echt natuurproduct dat u hier kunt bestellen. Eens per maand kunt u vervolgens uw bestelling ophalen bij een afhaalpunt bij u in de buurt. Met uw aankoop draagt u bij aan de verdere ontwikkeling en groei van bijzondere natuurgebieden waar u zelf van harte welkom bent.

U kunt wildernisvlees bestellen tot woensdag 9 mei. Levering vanaf 15 mei.

 

AANBIEDING MEI

5 KG STOOFVLEES NU VOOR € 77,50 (makkelijk voor 2 dagen te maken)

5 KG KALFSVLEES NU VOOR €89,00 (voorraad is beperkt OP = OP)

Het kalfsvlees is heel mals, maar iets donkerder van kleur dan u gewend bent van kalfsvlees. Dit komt door het gras en de kruiden die de kalveren eten in de natuurgebieden.

 

Kijk voor het juiste afhaalmoment bij het door u gekozen afhaalpunt, of op de pakbon die u na het afronden van uw bestelling ontvangt uit de shop.