Wildernisvlees

Houdt u van lekker vlees? Gunt u dieren een volwaardig leven? Dan is wildernisvlees vast iets voor u!

Wildernisvlees is het meest natuurlijke vlees van Nederland. Het is afkomstig van runderen en paarden die hun hele leven in vrijheid in de natuur hebben doorgebracht. Hier leven ze in familiegroepen. Omdat natuurgebieden minder snel groeien dan de aanwas in natuurlijke kuddes moeten we af en toe dieren uit de gebieden halen. Dieren die we niet kunnen herplaatsen slachten we en het vlees verkopen we als wildernisvlees. Een echt natuurproduct dat u hier kunt bestellen. Eens per maand kunt u vervolgens uw bestelling ophalen bij een afhaalpunt bij u in de buurt. Met uw aankoop draagt u bij aan de verdere ontwikkeling en groei van bijzondere natuurgebieden waar u zelf van harte welkom bent.

 

U kunt pakketten wildernisvlees bestellen tot en met woensdag 14 november.

Afhalen: vanaf 20 november bij de diverse afhaalpunten. Ieder afhaalpunt heeft zijn eigen openingstijden en afhaalmomenten.

Deze tijden staan genoemd in de bevestiging (pakbon) die u na het bestellen uit de shop ontvangt.

Check als u twijfelt over de openingstijden altijd even de eigen website van het afhaalpunt. 

 

Uitverkocht: Aanbieding tot en met 14 november 2018             OP = OP !!

Uitverkocht :Vlugklaarpakket 5 kg nu voor € 65,95 (tartaar, saucijs, biefburger, gehakt)

Uitverkocht: Poulet/hacheevlees 3 kg nu voor € 48,50

UItverkocht: Lever per kg nu voor €9,00

 

Wist u dat: 

er een nieuw afhaalpunt in Rotterdam is. Voor info kijk bij de afhaalpunten.

u zich in kunt schrijven voor de nieuwsbrief. Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief (vinkje zetten in het bestelformulier) laten wij u iedere maand weten wanneer u wildernisvlees kunt bestellen en blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

de december levering plaats vindt voor de kerst en dat u nu al iets in uw vriezer kunt leggen door te bestellen voor de november levering of u kunt bestellen voor de december levering vanaf 23 november in de webshop.