Wildernisvlees

Houdt u van lekker vlees? Gunt u dieren een volwaardig leven? Dan is wildernisvlees vast iets voor u!

Wildernisvlees is het meest natuurlijke vlees van Nederland. Het is afkomstig van runderen en paarden die hun hele leven in vrijheid in de natuur hebben doorgebracht. Hier leven ze in familiegroepen. Omdat natuurgebieden minder snel groeien dan de aanwas in natuurlijke kuddes moeten we af en toe dieren uit de gebieden halen. Dieren die we niet kunnen herplaatsen slachten we en het vlees verkopen we als wildernisvlees. Een echt natuurproduct dat u hier kunt bestellen. Eens per maand kunt u vervolgens uw bestelling ophalen bij een afhaalpunt bij u in de buurt. Met uw aankoop draagt u bij aan de verdere ontwikkeling en groei van bijzondere natuurgebieden waar u zelf van harte welkom bent.

 

De shop is gesloten! Wij werken aan de bestellingen van februari. De pakketten zijn vanaf 19/20 februari af te halen.

De afhaalmomenten verschillen per afhaalpunt en staan genoemd in de bevestiging (pakbon) die u na een geslaagde bestelling uit de shop ontvangt. Ontvangt u geen pakbon, dan ging er iets mis. Probeert u het dan opnieuw of neem eventueel contact op via wildernisvlees@freenature.nl

Check als u twijfelt over de openingstijden, de eigen website van het afhaalpunt.

  

Wist u dat:

-Er een nieuw product in de shop staat? Bakje kant en klaar stoofvlees, te vinden bij de groep orgaanvlees/overige producten!

- u vanaf 4 januari 2019 voor afhalen bij Klein Profijt, Oud-Beijerland en bij het winkeltje van de Blauwe Kamer, Wageningen voortaan vooraf betaald per ideal. 

- u zich in kunt schrijven voor de nieuwsbrief. Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief (vinkje zetten in het bestelformulier) laten wij u iedere maand weten wanneer u wildernisvlees kunt bestellen en blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

- u van 22 februari tot en met woensdag 13 maart kunt bestellen voor de levering van maart 2019? De pakketten voor de maart levering zijn af te halen vanaf 19 maart bij de diverse afhaalpunten. Kijk op uw pakbon voor het juiste moment!