Wildernisvlees

Houdt u van lekker vlees? Gunt u dieren een volwaardig leven? Dan is wildernisvlees vast iets voor u!

Wildernisvlees is het meest natuurlijke vlees van Nederland. Het is afkomstig van runderen en paarden die hun hele leven in vrijheid in de natuur hebben doorgebracht. Hier leven ze in familiegroepen. Omdat natuurgebieden minder snel groeien dan de aanwas in natuurlijke kuddes moeten we af en toe dieren uit de gebieden halen. Dieren die we niet kunnen herplaatsen slachten we en het vlees verkopen we als wildernisvlees. Een echt natuurproduct dat u hier kunt bestellen. Eens per maand kunt u vervolgens uw bestelling ophalen bij een afhaalpunt bij u in de buurt. Met uw aankoop draagt u bij aan de verdere ontwikkeling en groei van bijzondere natuurgebieden waar u zelf van harte welkom bent.

 

Januari levering!

U kunt wildernisvlees bestellen tot en met woensdag 16 januari!

Ter kennismaking/aanbieding tot en met 16 januari:

1 kg lever € 8,75 (verpakt per ca. 300 gram)

3 kg paardengehakt € 34,00 (beperkte voorraad, verpakt per ca. 260 gr.)

De afhaalmomenten verschillen per afhaalpunt en staan genoemd in de bevestiging (pakbon) die u na een geslaagde bestelling uit de shop ontvangt. Ontvangt u geen pakbon, dan ging er iets mis. Probeert u het dan opnieuw of neem eventueel contact op via wildernisvlees@freenature.nl

Check als u twijfelt over de openingstijden, de eigen website van het afhaalpunt.

Wist u dat:

U vanaf 4 januari 2019 voor afhalen in Oud-Beijerland en Wageningen voortaan vooraf betaald per ideal. 

- u zich in kunt schrijven voor de nieuwsbrief. Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief (vinkje zetten in het bestelformulier) laten wij u iedere maand weten wanneer u wildernisvlees kunt bestellen en blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

- u van 4 januari tot en met 16 januari kunt bestellen voor de levering van januari 2019? Pakketten zijn af te halen vanaf 22 januari bij de diverse afhaalpunten. Kijk op uw pakbon voor het juiste moment!