Wildernisvlees

Houdt u van lekker vlees? Gunt u dieren een volwaardig leven? Dan is wildernisvlees vast iets voor u!

Wildernisvlees is het meest natuurlijke vlees van Nederland. Het is afkomstig van runderen en paarden die hun hele leven in vrijheid in de natuur hebben doorgebracht. Hier leven ze in familiegroepen. Omdat natuurgebieden minder snel groeien dan de aanwas in natuurlijke kuddes moeten we af en toe dieren uit de gebieden halen. Dieren die we niet kunnen herplaatsen slachten we en het vlees verkopen we als wildernisvlees. Een echt natuurproduct dat u hier kunt bestellen. Eens per maand kunt u vervolgens uw bestelling ophalen bij een afhaalpunt bij u in de buurt. Met uw aankoop draagt u bij aan de verdere ontwikkeling en groei van bijzondere natuurgebieden waar u zelf van harte welkom bent.

 

Tot en met woensdag 24 oktober kunt u pakketten ingevroren wildernisvlees bestellen.

Afhalen: vanaf 30 oktober bij de diverse afhaalpunten. Ieder afhaalpunt heeft zijn eigen openingstijden en afhaalmomenten.

Deze tijden staan genoemd in de bevestiging die u na het bestellen uit de shop ontvangt.

Check als u twijfelt over de openingstijden altijd even de eigen website van het afhaalpunt. 

Soms is het erg druk in de shop en lukt het niet direct om uw bestelling af te ronden. Probeert u het op een later moment dan nog een keer.

Alvast hartelijk dank voor uw bestelling!

 

let op!!! Als u wilt bestellen voor de vers vlees verkoopdag in de Gelderse Poort op 3 november a.s. ga dan naar www.wildernisvlees.nl/geldersepoort

 

N.B. voor alle onze webshops geldt: producten die uitverkocht zijn, zijn niet meer zichtbaar in de shop.