Wildernisvlees

Houdt u van lekker vlees? Gunt u dieren een volwaardig leven? Dan is wildernisvlees vast iets voor u!

Wildernisvlees is het meest natuurlijke vlees van Nederland. Het is afkomstig van runderen en paarden die hun hele leven in vrijheid in de natuur hebben doorgebracht. Hier leven ze in familiegroepen. Omdat natuurgebieden minder snel groeien dan de aanwas in natuurlijke kuddes moeten we af en toe dieren uit de gebieden halen. Dieren die we niet kunnen herplaatsen slachten we en het vlees verkopen we als wildernisvlees. Een echt natuurproduct dat u hier kunt bestellen. Eens per maand kunt u vervolgens uw bestelling ophalen bij een afhaalpunt bij u in de buurt. Met uw aankoop draagt u bij aan de verdere ontwikkeling en groei van bijzondere natuurgebieden waar u zelf van harte welkom bent.

U kunt wildernisvlees bestellen tot 11 april. 

De levering aan de diverse afhaalpunten is vanaf 17 april.

Kijk voor het juiste afhaalmoment op de pakbon die u na het afronden van uw bestelling ontvangt uit de shop.

AANBIEDING TOT 11 APRIL: (OP=OP)

5 KG GEMENGD PAKKET RUND NU VOOR € 72,50. Tartaar, gehakt, poulet (verpakt per 250/300 gram), riblap/sukade, stooflap (per 500 gram), biefburgers, worst (per 2 stuks), schenkel (per stuk)

5 KG RUNDERGEHAKT in porties van 500 gram NU VOOR € 55,00  (300 en 380 gram verpakking normale prijs). Om te kiezen klikt u het kleine driehoekje aan bij het gehakt, daarna gewenst product kiezen.

1 KG RUNDERLEVER nu voor € 9,00