De webshop is geopend. 

Bestellen van pakketten wildernisvlees kan tot vrijdag 26 april, 10.00 uur (zolang de voorraad strekt).  Maar wacht niet te lang, want de voorraad is beperkt!

Rund:

We hebben nu voor u een gemengd pakket van 5 kg rundvlees voor €86,50. (normaal €91,50)

Inhoud: riblap/sukade, stooflap, gehakt, schenkel, chipolataworst, tartaar, poulet (hacheevlees), biefburger.

Tevens in de shop: pakketten tartaar, 3 kg (ook te gebruiken als zeer mager gehakt) en luxe pakketten (3 Kg) met biefstuk, rosbief, entrecote en kogelbiefstuk. Pakketten (3 kg) met een mix van biefburgers/chipolataworstjes of een mix van gehakt/chipolataworstjes.

Paard:

NIEUW: pakket paard 3 kg, mix van paardenburger (1,5 kg) en gehakt (1,5 Kg).

Tevens op voorraad: gemengd pakket paard van 3 en 5 kg naar keuze en pakketten paardengehakt van 3 kg.

Levering is gepland voor dinsdag 30 april en woensdag 1 mei, waarna afhalen mogelijk is. Ophaaltijden zijn te vinden in het overzicht van de afhaalpunten op de website en op de pakbon die u na het bestellen ontvangt via email. Let op dat u het juiste emailadres invult!

Goed om te weten: het afhaalpunt Den Haag heeft een nieuw afhaalmoment! Afhalen is op dinsdag 30 april 2024, tussen 16.00 - 18.00 uur.

Abonneer u op de nieuwsbrief, dan houden we u op de hoogte van een volgende levering.

De levering op 30 april en 1 mei zal de laatste levering voor de zomer zijn. We verwachten eind september de webshop weer te kunnen openen met een nieuwe voorraad wildernisvlees.

P.S. In de winkels van de afhaalpunten Wageningen, De Bilt, Stoutenburg en 's-Graveland zijn losse pakjes wildernisvlees te koop.