Advies

Wilt u spontane natuur ontwikkelen? Denkt u aan de inzet van grote grazers? Maar weet u niet waar u moet beginnen? Dan bent u bij FREE Nature aan het goede adres. FREE Nature heeft ruime ervaring met het geven van advies rondom thema’s als het herstel van natuurlijke processen, het opstellen van begrazingsplannen tot en met de praktische inrichting van bijvoorbeeld een fietspad in een gebied met grote grazers.

Zo heeft FREE Nature de afgelopen jaren advies uitgebracht aan verschillende gemeentes, provinciale landschappen, maar bijvoorbeeld ook aan grote natuurgebieden als het Nationaal Park Schiermonnikoog of het Horsterwold.

Graag komen we vrijblijvend bij u op bezoek voor een kennismakingsgesprek. Hierbij nemen we samen uw vragen en knelpunten door om dit vervolgens uit te werken in een plan van aanpak en aansluitend een voorstel/offerte.

Desgewenst betrekken we graag de omgeving bij het opstellen van een advies. Dit kan door het organiseren van diverse inspraakavonden en/ of een veldexcursie. Zo zorgen we ervoor dat het advies niet alleen inhoudelijk bijdraagt aan de oplossing van uw probleem, maar tevens voor een duurzaam fundament door het organiseren van voldoende maatschappelijk draagvlak.

Koniks op Slikken van de Heen
Contactpersoon