Rund eet boomstam

Najaar 2023 - Webshop wildernisvlees vandaag gevuld

Het is nog even heerlijk genieten van de nazomer, maar we moeten er binnenkort toch aan geloven: de herfst is in aantocht! De grote grazers profiteren nu nog van malse grassen, maar ook bessen, ruwe kruiden en takken maken steeds vaker onderdeel uit van hun dieet. Dit is hét moment waarop de grazers de structuur van het landschap vormen. Bomen en struiken worden vakkundig gesnoeid, waardoor een rijk en weelderig mozaïek ontstaat.

Deze nazomer worden er diverse wandelexcursies georganiseerd, waaronder een excursie door de Millingerwaard georganiseerd samen met onze collega's van Staatsbosbeheer. Meer informatie over de excursie op 17 september vindt u op onze website.

Na een nazomerwandeling is het fijn om binnen te genieten van een warm drankje en een lekkere maaltijd, bijvoorbeeld bereid met ons wildernisvlees. Onze webshop is vandaag (8 september) gevuld met een nieuwe voorraad wildernisvlees. De voorraad is beperkt: wilt u graag wat bestellen wees er dan snel bij. Meer leest u verderop in deze nieuwsbrief.

Wildernisvlees

Vandaag (woensdag 8 september) hebben we de webshop gevuld met een nieuwe voorraad wildernisvlees. Bestellingen kunt u plaatsen tot en met dinsdag 26 september (24:00). Levering bij de diverse afhaallocaties vindt plaats op dinsdag 3 en woensdag 4 oktober. U kunt uw bestelling afhalen volgens de tijden vermeld op de pakbon, die u na het bestellen ontvangt uit de webshop. De afhaaltijden zijn ook te vinden op de website

Klik hier om direct naar onze webshop te gaan.

Graag willen we u attenderen op het feit dat de voorraad wildernisvlees niet erg groot is. Mogelijk zijn ook niet alle (luxe) producten beschikbaar. Producten die uitverkocht zijn, zijn niet meer zichtbaar in de shop. Wilt u graag bestellen? Wees er dan snel bij!

Pakketten

De webshop zal dit keer worden aangevuld met de volgende pakketten:

  • Rund: pakketten in diverse variaties, zoals een pakket met soepvlees, een pakket met stoofvlees, een gemengd pakket, een pakket met luxevlees en een pakket met vlugklaarvlees. Ook hebben we pakketten met een combinatie van chipolata en gehakt of chipolata en beefburgers.
  • Paard: in gemengde pakketten van 3 en 5 kilogram met onder andere stoofvlees, gehakt, luxevlees en worst. De exacte samenstelling kan variëren naar aanbod. 
  • Orgaanvlees: deze levering hebben we hart beschikbaar. 

Aantrekkelijk geprijsd

Deze levering hebben we het paardenvlees aantrekkelijker geprijsd:

  • 3 kilo gemengd paardenvlees: normaal €56,50 nu voor €51,00 
  • 5 kilo gemengd paardenvlees: normaal €87,00 nu voor €78,50 
  • 3 kilo paardengehakt: normaal €42,75 nu voor €38,50
Naardermeer

Nieuwsberichten

06.09.2023

Unieke samenwerking: waterbuffels en groene kikkers dobberen samen in de sloot

In de natuur profiteren soorten van elkaar: korstmossen zijn een symbiose tussen schimmels en groenwier, paddenstoelen en bomen beschermen en voeden elkaar en spreeuwen vangen insecten in de buurt van grote grazers. Aan het rijtje van unieke samenwerkingen kunnen we er nu nog eentje toevoegen: waterbuffels en groene kikkers!
Lees verder
11.07.2023

Grote grazers draaien poot niet om voor zomerstorm

Vooral in het noorden van ons land hield zomerstorm Poly vorige week flink huis. Zo ook in natuurgebied het Geuzenbos nabij Amsterdam. Met windkracht 11 en zeer zware windstoten, brak Poly niet alleen een record, maar ook héél wat takken… en laten de grote grazers dat juist helemaal niet erg vinden. Nog voordat de wind is gaan liggen, doken de Schotse Hooglanders massaal op de omgewaa...
Lees verder

Agenda

17.09.2023

Grote Grazers Safari in de Millingerwaard

Ben je benieuwd naar de paarden en runderen die in de natuurgebieden rondom Nijmegen lopen en wil je meer te weten komen over wat ze voor de natuur betekenen? En waarom is er eigenlijk specifiek voor het konikpaard en gallowayrund gekozen? Ga met de kuddebeheerder van FREE Nature en de boswachter van Staatsbosbeheer op pad in de Millingerwaard en leer meer over de dieren en hun invloe...
Lees verder

Contact

FREE Nature
De Balmerd 4
6641 LD Beuningen
Nederland

www.freenature.nl