Lossen stier januari Meelenbroek © Patrick van den Burg

December 2021

Wildernisvlees in december

U kunt bestellen tot en met woensdag 8 december. U kunt uw bestelling dan voor de kerst ophalen bij de afhaalpunten.

Feestdagen 2021

Als we de feestdagen van 2021 in kleine kring gaan vieren is het wellicht een goed idee om een pakket wildernisvlees te bestellen met luxe vlees. U kunt ervoor kiezen de plakjes luxe vlees te grillen of te bakken op een bakplaat op tafel, maar even bakken in een grillpan of koekenpan kan natuurlijk ook. Misschien kiest u wel voor een winterbarbecue in kerstsfeer en bestelt u naast het luxe pakket, ook een pakket biefburgers om de keuze compleet te maken.

Aanbieding december 2021

  • Luxe pakket 3 kg voor €95,00 (normaal € 102,50)
    Inhoud pakket: ossenhaas, entrecote, rosbief, kogelbiefstuk en biefstuk

Let op! Producten die uitverkocht zijn, zijn niet meer zichtbaar in de shop.
U kunt pakketten wildernisvlees bestellen tot en met woensdag 8 december.

Let op de openingstijden van de diverse afhaalpunten. In verband met de winterperiode zijn de afhaaltijden bij sommige afhaalpunten aangepast. De actuele tijden kunt u vinden in de webshop bij de gegevens over de afhaalpunten en op de pakbon.

Afhalen van de pakketten volgens de tijden en data op de pakbon. Levering 14 en 15 december.

Erop uit!

Bent u van plan erop uit te trekken in de provincie Zeeland? Maak eens een wandeling in natuurgebied Oranjezon. Een prachtig terrein waar u naast de grote grazers van FREE Nature, ook oog in oog met een groep damherten kan komen te staan. Spot u ze in de verte? Blijf op minimaal 25 meter afstand van de grazers, dan kunt u ze bekijken zonder de dynamiek in de kudde te verstoren.

Wij wensen u veel wandelplezier!

Uitgelicht

Oranjezon

Oranjezon is een duingebied op Walcheren dat zich uitstrekt van Oostkapelle tot Vrouwenpolder. Het gebied bestaat uit duinstruwelen, naaldbos, loofbos, duingraslanden en vochtige duinvalleien en is totaal ca 400 ha groot. Op 125 ha graast een kudde koniks. Het duingebied is gevormd tussen 1200 en 1700 en is onderdeel van de zogenaamde Manteling van Walcheren.
Lees verder

Bedankt voor u steun!

2021

FREE Nature en in het bijzonder Team Wildernisvlees bedankt u allen voor uw bestellingen in onze webshop in dit wederom bijzondere jaar. Fijn dat u blijft kiezen voor wildernisvlees. Daarmee draagt u bij aan een verdere ontwikkeling van de Stichting FREE en aan het instant houden van de diverse prachtige natuurgebieden waar FREE Nature werkt met de grote grazers.

Ook willen wij u namens de afhaalpunten bedanken voor het opvolgen van alle aanwijzingen i.v.m. coronamaatregelen bij het afhalen van uw bestelling.

Wij wensen u allen fijne feestdagen toe!

2022

Voor 2022 wensen we u bovenal een goede gezondheid toe en hopen we met u op een jaar zonder extra zorgen. 
De levering voor januari 2022 staat gepland voor 18 en 19 januari. Afhalen volgens de opgave in de pakbon.

Uitgelicht

Damhert

Het damhert hoort van nature in ons land thuis, hoewel sommigen dit in twijfel trekken omdat de soort hier door de Romeinen zou zijn gebracht. Echter tussen de diverse ijstijden leefde deze hertensoort in centraal en zuidelijk Europa. Tijdens de ijstijden trok hij zich terug naar gebieden rondom de Middellandse Zee. Vervolgens is hij na de laatste ijstijd door de Romeinen weer meegeno...
Lees verder

Konik

De konik is een veel geziene grazer in tal van Nederlandse natuurgebieden. Van oorsprong komt dit ras uit het oosten van Polen. Letterlijk vertaald betekent het woord Konik 'paardje'. In Polen staat het ras ook wel bekend onder de naam 'Kon Polski', of 'Pools paard'. Sinds 1982 grazen deze Poolse paardjes in Nederland.
Lees verder

Contact

FREE Nature
De Balmerd 4
6641 LD Beuningen
Nederland

www.freenature.nl