Miniatuur

november 2019

Nieuw afhaalpunt voor wildernisvlees!

Een nieuw afhaalpunt voor wildernisvlees in Ouderkerk aan de Amstel!

U kunt voortaan ook kiezen voor Ouderkerk aan de Amstel als afhaalpunt. Bij de familie Vrolijk kunt u terecht voor het afhalen van uw bestelling. Jos Vrolijk is oud medewerker van FREE Nature en is enthousiast over het wildernisvlees uit de natuurgebieden waar FREE zorgt voor begrazing met grote grazers.

Herfstwandeling, fietstocht, file leed, koud en misschien wel nat geregend. Bestel tot en met woensdag 13 november uw Wildernisvlees en zorg voor een warm thuis.

Bestel nu 3 kg stooflapjes!

U maakt een heerlijke pan stoofvlees met de wildernisvlees stooflapjes. Met dit magere vlees maakt u op een avond (stoofvlees moet wel uurtje of 3 zachtjes sudderen in voldoende vocht) een heerlijke pan met stooflapjes. De volgende dag na het werk of na de koude wandeling staat die pan met stoofvlees dan al klaar. Even opwarmen, groente naar keuze koken eventueel aanvullen met aardappel(puree), rijst of pasta en aan tafel! Liever geen suddervlees? Kies dan voor snelle tartaar.

Aanbieding november levering

 • Stooflapjes, rund 3 kg, nu voor € 48,00  (normaal € 52,50)
  Per 500 gram verpakt
 • Tartaar, rund 3 kg, nu voor €38,00 (normaal 42,50)
  Verpakt per ca. 260 gram.  Ook lekker voor magere lasagne of pastasaus

Nu ter kennismaking

 • Konikvlees (paard) 3 kg gemengd, voor € 45,00
 • Konikvlees (paard) 5 kg gemengd, voor € 70,00

Inhoud: riblap, sukade, bieflap, gehakt, poulet, (kogel)biefstuk, stoofvlees, rosbief. Inhoud kan iets variëren afhankelijk van het aanbod.

Nu op voorraad in de shop

 • Rund: kalfsvlees (tijdelijk verkrijgbaar op=op), staart (sla nu alvast in voor de kerst)
 • riblappen, reepjesvlees (te gebruiken als poulet, maar ook in stoofschotels of voor hachee) schenkel, rundertong (beperkte voorraad) en nog veel meer!

Kijk in de shop voor het actuele assortiment!

Let op! Producten die uitverkocht zijn, zijn niet meer zichtbaar in de shop.

 • Bestellen kan tot en met woensdag 13 november 2019. www.wildernisvlees.nl
 • Levering van de pakketten vanaf 19 november bij de diverse afhaalpunten
 • Afhaalmoment verschilt per afhaalpunt. Let op de gegevens op de pakbon/factuur, die u na het bestellen uit de shop ontvangt
 • Geen pakbon/factuur, neem dan contact op met wildernisvlees@freenature.nl

Uitgelicht

Drielandenpark

Met het Drielandenpark wordt het grensgebied tussen Nederland, Duitsland en België bedoeld. Het is een heuvelachtige streek in het stroomgebied van de Maas en een aantal beken zoals de Geul, Gulp en Worm. Akkers, graslanden en boomgaarden worden hier van oudsher begrensd door hagen, graften en holle wegen. In de regio liggen tal van oude watermolens, hoeves, kloosters en kastelen. Er...
Lees verder

Oranjezon

Oranjezon is een duingebied op Walcheren dat zich uitstrekt van Oostkapelle tot Vrouwenpolder. Het gebied bestaat uit duinstruwelen, naaldbos, loofbos, duingraslanden en vochtige duinvalleien en is totaal ca 400 ha groot. Op 125 ha graast een kudde koniks. Het duingebied is gevormd tussen 1200 en 1700 en is onderdeel van de zogenaamde Manteling van Walcheren.
Lees verder

Uitgelicht

Coen van Boshuizenlaan, Ouderkerk a/d Amstel

Afhalen bij de familie Vrolijk (privé-adres). Jos Vrolijk is oud-medewerker van FREE Nature. Eenmaal per maand is uw bestelling bij hem thuis af te halen. 
Lees verder

Contact

FREE Nature
De Balmerd 4
6641 LD Beuningen
Nederland

www.freenature.nl