Miniatuur

september 2019

Nieuws

13.09.2019

Spontane flora-inventarisatie Ewijkse plaat levert leuke waarnemingen op!

Eind augustus kwam FREE beheerder Marc Buchner op de Ewijkse plaat in de Beuningse uiterwaarden de heren Koen van Zoest en Jan Cevat tegen. Zij waren op hun vrije dag een flora-inventarisatie aan het doen tussen het fietsveerpont en de Ewijkse Plaat. Hierbij kwamen ze een aantal leuke waarnemingen tegen die we u absoluut niet willen onthouden.
Lees verder

Bestel nu uw Wildernisvlees!

Laatste zomerse dagen van 2019 en de herfst in aantocht! Nog een keer biefburgers op de barbecue, ook leuk als het wat kouder is met en warme trui aan! Of toch liever in de keuken een heerlijke pan stoofvlees maken, die urenlang een heerlijke geur verspreidt om alvast een beetje in de sfeer van de herfst te komen? Kiezen of beide bestellen? Doe het voor woensdag 18 september!

Aanbieding september levering

 • Biefburgers (rund) 3 kg, nu voor € 42,50  (normaal € 44,00)
  Per 2 stuks verpakt
 • Stoofvlees (rund) 5 kg, nu voor € 79,50 (normaal € 84,50)
  Inhoud: stooflapjes, riblap, poulet (ook zeer geschikt voor stoofschotels). Verpakt per 500 gram. Inhoud kan iets variëren afhankelijk van het aanbod. Lekker lang laten stoven, totdat het vlees bijna uit elkaar valt. Reken hiervoor 2,5 á 3 uur. Langer mag ook.

Ook in de shop

 • rundersaucijzen
 • reepjesvlees
 • schenkel
 • luxe vlees
 • gemengd pakket rund
 • tartaar
 • rundertong (beperkte voorraad)
 • en nog veel meer! Kijk in de shop voor het actuele assortiment.

LET OP! Producten die uitverkocht zijn, zijn niet meer zichtbaar in de shop.

September 2019

Bestellen kan tot en met woensdag 18 september 2019 via www.wildernisvlees.nl
Levering van de pakketten vanaf 24 september bij de diverse afhaalpunten. Afhaalmoment verschilt per afhaalpunt. Let op de gegevens op de pakbon, die u na het bestellen uit de shop ontvangt. Geen pakbon? Dan ging er iets mis! Kijk bij uw spam, ook daar niet? Neem dan contact op met wildernisvlees@freenature.nl, dan kijken we samen met u waar het mis ging.

 

Nieuws

13.09.2019

Maashorst naar Polen, terug naar de oorsprong van de wisent

Tussen 5 en 8 september vond de wisentenconferentie in Polen plaats in Białowieza Nationaal Park, waar in 1919 de laatste wilde wisent is uitgestorven. Vanuit Europese dierentuinen zijn fokprogramma's opgestart en zijn de eerste dieren in Bialowieza uitgezet en andere plaatsen in Polen en Europa. Van kleine populaties zoals die in de Maashorst, Kraansvlak, Natuurpark Lelystad en Spanj...
Lees verder

Contact

FREE Nature
De Balmerd 4
6641 LD Beuningen
Nederland

www.freenature.nl