Jaarverslag 2021 gepubliceerd

16.06.2022

Met de publicatie van haar jaarverslag over 2021, blikt FREE Nature vandaag terug op een bewogen, maar succesvol jaar. Het was een jaar waarin, mede vanwege Corona, de natuurgebieden drukker bezocht werden dan ooit tevoren. Zo draagt natuurontwikkeling, inclusief natuurlijke begrazing, in hoge mate bij aan de belevingswaarde van de groene ‘voortuinen’ van miljoenen Nederlanders. Als FREE Nature zijn we trots hier een unieke bijdrage aan te mogen leveren.

Het was eveneens een jaar waarin we zowel in de winter als in de zomer te maken kregen met zeer hoge waterstanden op onze rivieren. Tijdens het zomerse hoogwater heeft het team van FREE Nature een unieke prestatie weten te leveren, door in slechts enkele dagen tijd ruim 900 dieren te evacueren.

Als directeur-bestuurder is Roeland Vermeulen bijzonder trots op zijn team mensen: medewerkers, maar zeker ook de tientallen vrijwilligers en student-stagiaires, die zich iedere dag weer met veel liefde en energie inzetten om dit alles mogelijk te maken.

Het jaarverslag 2021 kunt u hier via onze website bekijken. Wij wensen u veel leesplezier toe!

Cover Jaarverslag FREE Nature 2021
Contactpersoon