Struintocht langs de Waal in Munnikenland

14.02.2018

Ontdek de natuur langs de rivier!

Staatsbosbeheer organiseert woensdag 14 Februari een avontuurlijke struintocht voor de hele familie in de uiterwaarden rond Slot Loevestein. Onder leiding van een gids van Expeditie Loevestein ontdek je dit mooie en ruige gebied. Kom meer te weten over de planten en dieren die hier leven en wie weet sta je oog in oog met een Rode geus of Konik paard.

Informatie

De struintocht begint om 14.00 uur en duurt 2 uur. De kosten zijn €3, - voor kinderen en €5, - voor volwassenen. Betalen doe je aan de kassa van slot Loevestein. Trek beschermende kleding aan die vies mag worden en vergeet ook de laarzen niet. Honden mogen mee, maar alleen als ze zijn aangelijnd en goed luisteren!

Let op!

De struintochten van Staatsbosbeheer starten in de vesting van Slot Loevestein. Daar wordt je ontvangen door de natuurgids. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 10 minuten lopen naar deze startlocatie, dus houdt daar rekening mee.

Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar Jeff Korsmit j.korsmit@staatsbosbeheer.nl of kijk op www.staatsbosbeheer.nl/expeditieloevestein

Datum
Tijd
14:00
 - 
16:00
Contact
j.korsmit@staatsbosbeheer.nl
Adres

Loevestein 1
5307TG Poederoijen
Nederland