Open dag wisentengebied Maashorst tijdens Oerweekend

07.10.2017

Tijdens het Oerweekend in de Maashorst zijn bezoekers op zaterdag 7 oktober tussen 10.00 en 12.00 uur welkom om zelfstandig het wisentenbegrazingsgebied in de Maashorst te bezoeken. Maashorstrangers laten de bezoekers het wisentengebied binnen bij twee voetgangerspoortjes. Bezoekers kunnen vandaar alleen of in kleine groepjes het gebied in lopen (honden worden niet toegelaten). In de buurt van de wisentkudde zijn Maashorstrangers aanwezig om meer informatie te geven.

Het ene voetgangerspoortje bevindt zich in het raster langs de Zevenhuizerweg te Uden. Het is te bereiken door deze weg af te fietsen of te lopen. Na het passeren van de openstaande poort is even verderop het voetgangerspoortje. Het andere voetgangerspoortje bevindt zich in het raster langs de Udense Dreef te Uden, ter hoogte van de uitkijkheuvel.

Het wisentengebied is ook toegankelijk tijdens excursies van Natuurcentrum De Maashorst. Een groot deel van het wisentengebied is ook goed te overzien vanaf het fiets- en wandelpad aan de Udense Dreef te Uden.

Meer informatie over activiteiten tijdens het Oerweekend is te vinden op de website Bezoek de Maashorst.

Datum
Tijd
10:00
 - 
12:00
Contactpersoon