Haarlem, Dicks badkamers

Wildernisvlees is af te halen via onze technische afdeling met afhaalbalie, waar we eigenlijk alle denkbare materialen voor de installateur, aannemer, industrie en bijvoorbeeld onderhoudsdiensten hebben, maar dus ook voor het afhalen van Wildernisvlees beschikbaar zijn. Onze gratis parkeerplaats maakt het afhalen makkelijk.

Onze kracht is het brede en diepe assortiment en de kennis van de producten. Wij weten ook wat er in de verpakking zit in plaats van alleen een artikelnummer. Ons bedrijf bestaat sinds 1908 en heeft nog de ouderwetse service instelling naar de klanten. Voor het bezorgen van orders kunt u ook altijd een beroep op ons doen, wij bezorgen dagelijks in de regio.

In Kennemerland en omgeving hebben wij de naam dat als wij het niet hebben u het wel vergeten kunt.

Een exclusieve badkamer binnen uw budget

De sanitair afdeling die momenteel de grootste showroom in Kennemerland heeft, is ook voor professionals toonaangevend. Wij hebben als motto "een exclusieve badkamer binnen uw budget".

In onze toonzaal hebben wij een groot aanbod met als basis de maatvoering van de Hollandse badkamer. Voor het badkamerontwerp gebruiken wij een 3D computerprogramma waardoor u het idee krijgt in de toekomstige badkamer te lopen. Verder kunt u onze interieur architecte altijd om hulp vragen voor de inrichting van de ruimte.

Omdat wij van mening zijn dat de nieuwe badkamer zeker 10-15 jaar mee moet kunnen kiezen wij onze leveranciers zeer zorgvuldig, garantieperiodes die de fabrikanten geven zijn daarin een duidelijke indicatie van de kwaliteit, wanneer ze 10 jaar op hun producten geven krijgt u ook de kwaliteit waar u blij van wordt.

Om de badkamer compleet te maken bieden wij u in onze "tegeltheek" een ruime sortering wand- en vloertegels met honderden keuze combinaties.

Provincie
Adres

Werfstraat 10
2021 BP Haarlem
Nederland

Informatie over afhalen
Besteld tot en met vrijdag 26 april (10.00 uur) 2024, dan kunt u uw bestelling ophalen op woensdag 1 mei tussen 15.00 - 17.00 uur. Daarna is afhalen mogelijk tijdens de reguliere openingstijden. Dinsdag tot en met zaterdag 9.00 - 17.00 uur.
Openingstijden
maandag t/m vrijdag van 07.00 uur tot 17.00 uur
za van 09.00-12.00 uur
BTW nummer
NL803314012B01