Wildernisvlees verkrijgbaar in Rosmalen

Vr. 9-10-2015

Sinds deze week is er weer een nieuw afhaalpunt bijgekomen voor de verkoop van Wildernisvlees. Dit is de Stadsboederij Eygentijds in Rosmalen. De stadsboerderij ligt naast het onlangs geopende Kanaalpark, waar een kudde Rode Geuzen leeft. Combineer uw bezoek dus eens met een mooie wandeling en bekijk het leefgebied van de grote grazers. Kijk voor meer informatie over de stadsboerderij op www.stadsboerderijeyghentijds.nl.

In diverse natuurgebieden over het hele land leven grote grazers van FREE Nature. Zij blijven het hele jaar door buiten en leven in een natuurlijke kudde. Elk jaar groeit de kudde doordat er kalfjes en veulentjes geboren worden. Omdat de gebieden meestal niet meegroeien, kan er in de winter te weinig voedsel voor de dieren overblijven. Om dat te voorkomen, halen we in het najaar dieren weg uit de kudde. Zo blijft er voor de kudde die overblijft voldoende te eten over. De dieren die weg moeten, worden vermarkt als Wildernisvlees. (H)eerlijk, duurzaam en gezond!

Wildernisvlees wordt verkocht in diepgevroren pakketten van 5, 10 of 20 kilo, met verschillende samenstellingen. Voor ieder wat wils. Bestellen kan via www.wildernisvlees.nl. Bestelt u vr 20 oktober, dan ligt uw pakket vanaf 27 oktober klaar bij stadsboerderij Eyghentijds te Rosmalen, of een ander afhaalpunt van uw keuze. De opbrengsten van Wildernisvlees vloeien direct terug naar de kuddes en de natuur.