Beschuit met roze muisjes in het Kanaalpark; Prijsvraag bedenk naam kalfje!

Vr. 21 - 08 - 2015

Woensdagavond 19 augustus is het eerste kalfje geboren in het Kanaalpark in 's Hertogenbosch. De kudde Rode Geuzen, die hier onlangs is losgelaten, is uitgebreid met een koekalfje. De bevalling is voorspoedig verlopen, moeder en kalf maken het goed.

De uitbreiding van de kudde met een gezond kalfje is altijd een feestelijke gebeurtenis. Maar het eerste kalfje in een nieuw gebied geeft reden voor iets extra's. Daarom looft FREE Nature een prijsvraag uit. Bedenk jij de leukste naam voor het nieuwe kalfje? De naam moet beginnen met de letter O, dat is ook de eerste letter van de naam van de moeder. Meedoen? Stuur je inzending voor 15 september naar tanja.debode@freenature.nl. Onder de deelnemers wordt een pakket Wildernisvlees verloot.

Wil je het kalfje komen bekijken? Dat kan, het Kanaalpark is vrij toegankelijk. Maar gun moeder en kalf wel de nodige privacy en houdt minimaal 25 meter afstand. Op 19 september wordt het Kanaalpark feestelijk geopend en wordt de naam van het kalf bekend gemaakt. U bent van harte welkom!