Zondag 28 juni Wildernisvlees op Slot Loevestein

Dinsdag 23 juni 2015

Op zondag 28 juni tussen 12.00 en 19.00 uur zijn bezoekers van harte welkom op het smaakvolle evenement "Slot Proevenstein". Kom langs en laat lekker voor u koken. Een (na)middag aanschuiven en relaxen in historische sfeer!

Slot Proevenstein staat in het teken van eten, drinken en gezelligheid. De Voorburcht is ingericht als groot openlucht restaurant waar vijf restaurants zich presenteren en iedereen kan proeven van smakelijke culinaire hoogstandjes. Er is een gezellige markt met streekproducten, sfeervolle muziek en speciaal entertainment voor de kinderen zodat de ouders lekker lang kunnen genieten van alle (h)eerlijkheden die geserveerd worden. Een lekker evenement om niet te missen!

Sinds een paar maanden kan op Slot Loevestein Wildernisvlees worden afgehaald van de kuddes van FREE Nature. Deze middag kunt u bij de kraam van Wildernisvlees diepgevroren proefpakketjes Wildernisvlees kopen. En natuurlijk kunt u van de gelegenheid gebruik maken om een wandeling in de omgeving van het slot te maken. Dan kunt u de Rode geuzen en konikpaarden van FREE Nature met eigen ogen zien.

Datum en tijden:
Zondag 28 juni 12.00 – 19.00 uur
Entree vesting is gratis

Meer informatie op de flyer van Proevestein