Wie, wat & waar

Arjen Boerman

Beheerder, voorlichter; opgegroeid aan de rand van de Randstad en al weer heel wat jaar woonachtig tussen de herten en zwijnen op de Veluwe, later bekend geraakt met de half wilde kuddes van FREE rondom Amsterdam. Tevens actief als amateur Natuurfotograaf.
Lees meer...


Esther Linnartz - Nieuwdorp

Kuddeadministratie, genetisch beheer, beheerder, voorlichter; Er valt nog zo veel te ontdekken in gebieden met wildlevende kuddes. Van sociale interacties tussen de grote grazers tot kleine kevertjes in het gras. Bij FREE lichten we het tipje van de sluier.
Lees meer...


Fokko Erhart

Projectleider, beheerder, voorlichter: Beheerder van het eerste uur, heeft de Geldersche Poort in 20 jaar tijd geleidelijk zien veranderen tot de parel die het nu is!
Lees meer...


John de Groot

Financiën: Ik ondersteun veelal not for profit organisaties zoals FREE Nature op het gebied van het voeren van hun administratie. Ik probeer dit te doen door zeer korte lijnen te hanteren met diverse mensen van de organisatie, waardoor ik snel en adequaat kan reageren.
Lees meer...


Jos Cornelissen

Beheerder, voorlichter: het vak geleerd langs de oevers van de Waal, maar de laatste tijd meer en meer thuis in het Limburgse Kempen~Broek als beheerder en voorlichter over de begrazing met Taurossen in een snel groeiend grensoverschrijdend natuurgebied.
Lees meer...


Jos Vrolijk

Directeur, bestuurder: ' Werken aan de ontwikkeling van landschappen waar natuurlijke processen leidend zijn' is onze missie. Wij willen hierbij onze opdrachtgevers, bezoekers en andere stakeholders zo goed mogelijk betrekken en hen vooral ook mee laten genieten van de mooie en soms verrassende resultaten die wij met onze werkwijze behaald hebben.
Lees meer...


Linda Abbing

Beheerder en voorlichter in de Lobberdense Waard bij Pannerden en de Vechterweerd bij Dalfsen. Het liefst buiten in veld tussen bomen en beesten. Boomt daarnaast ook over beesten als docent begrazing/bos-natuurbeheer.
Lees meer...


Manon Willemstein

Opgegroeid aan de rand van de Dordtse Biesbosch waar mijn interesse voor de natuur ontstaan is. Vooral de invloeden van natuurlijke elementen waaronder de dieren, met een minimaal ingrijpen van mensen, vind ik erg interessant om te volgen.
Lees meer...


Marc Büchner

Verkoop wildernisvlees: Als u van lekker vlees houdt, natuur een warm hart toedraagt en onze paarden of runderen een waardig leven gunt, dan is Wildernisvlees vast iets voor u! Tevens beheerder van kuddes Rode Geuzen en koniks in de prachtige Beuningse Uiterwaarden en rond het grintgat Weurt.
Lees meer...


Marijke van Rootselaar

Wildernisvlees: verwerken van de bestellingen, beantwoorden van vragen van klanten en contacten met de afhaalpunten. Administratie: In het hart van de organisatie ondersteunend aan het werk van FREE Nature, van facturen tot verzekeringen.
Lees meer...


Patrick van den Burg

Beheerder, voorlichter: betrokken bij de opbouw van een netwerk van voorbeeldgebieden in Limburg. Werkt met een groot scala van natuurtypen en opdrachtgevers.
Lees meer...


Roeland Vermeulen

Adjunct directeur, ecoloog: constant kijken hoe we gebieden beter kunnen ontwikkelen, verdwenen soorten hun plek kunnen teruggeven. Geniet van het zien en beleven van grote wilde beesten. Dat kan hier misschien wel net zo goed als in Afrika of Noord Amerika.
Lees meer...


Tanja de Bode

Gastvrouw Munnikkenland, beheerder, voorlichter, stagecoördinator: Heet u van harte welkom in "uw" achtertuin, vrijheid voor mens en natuur gaan hand in hand!
Lees meer...


Wilbert Verriet

Kuddebeheerder, toezichthouder: Geboren, getogen en nooit weg te slaan uit zijn Ooijpolder, nu ook verantwoordelijk voor de kuddes Galloways en Koniks van de Stadswaard bij Nijmegen tot aan de Millingerwaard.
Lees meer...


Wouter Slors

Beheerder, toezichthouder: Midden in de randstad ligt het schiterende Naardermeer. Galloways grazen hier rustig op de drogere delen van het gebied.
Lees meer...