Wildernisvlees 

Als u van lekker vlees houdt, natuur een warm hart toedraagt en onze paarden of runderen een waardig leven gunt, dan is Wildernisvlees vast iets voor u! Een echt natuurproduct dat u hier kunt bestellen. Meestal kunt u uw bestellingen eens per maand afhalen bij u in de buurt. In incidentele gevallen wordt het vlees bij u thuis bezorgd.

Waarom Wildernisvlees?
Onze dieren leven in gemengde groepen van mannetjes en vrouwtjes. De aanwas in de kuddes kan dan ook wel 30% per jaar zijn! Helaas groeit de omvang van begraasde natuurgebieden niet even snel. Soms wordt de ruimte in een gebied dan ook te klein. FREE zet dan alles op alles om een nieuwe plek voor de dieren te vinden: in Nederland of elders in Europa. Wanneer we elders echt geen ruimte kunnen vinden, bieden we het kwaliteitsvlees van de dieren aan als Wildernisvlees. Bij een waardig leven hoort tenslotte een zo waardig mogelijk einde.

De opbrengst van Wildernisvlees stroomt rechtstreeks terug naar ons werk met kuddes en natuur!LET OP!!   ZOMERSTOP WILDERNISVLEES!!!!


Bestellen wildernisvlees voor volgende levering is mogelijk vanaf  1 augustus tot en met 17 augustus

Levering vanaf 23 augustus bij de diverse afhaalpunten. Let op de verschillende afhaalmomenten per afhaalpunt.!!

  LET OP!!!

Als u kiest voor afhalen De Bilt, betaalt u voortaan vooraf met ideal.

Stadstuin Kweekland, Dalweg 80, 6821 JP  Arnhem. Wegens beperkte vriescapaciteit, graag zoveel mogelijk afhalen op dag van bezorging. Zie overzicht afhaalpunten (in donkergroene vak), daarna kiezen afhaalmomenten.