Wildernisvlees 

Als u van lekker vlees houdt, natuur een warm hart toedraagt en onze paarden of runderen een waardig leven gunt, dan is Wildernisvlees vast iets voor u! Een echt natuurproduct dat u hier kunt bestellen. Meestal kunt u uw bestellingen eens per maand afhalen bij u in de buurt. In incidentele gevallen wordt het vlees bij u thuis bezorgd.

Waarom Wildernisvlees?
Onze dieren leven in gemengde groepen van mannetjes en vrouwtjes. De aanwas in de kuddes kan dan ook wel 30% per jaar zijn! Helaas groeit de omvang van begraasde natuurgebieden niet even snel. Soms wordt de ruimte in een gebied dan ook te klein. FREE zet dan alles op alles om een nieuwe plek voor de dieren te vinden: in Nederland of elders in Europa. Wanneer we elders echt geen ruimte kunnen vinden, bieden we het kwaliteitsvlees van de dieren aan als Wildernisvlees. Bij een waardig leven hoort tenslotte een zo waardig mogelijk einde.

De opbrengst van Wildernisvlees stroomt rechtstreeks terug naar ons werk met kuddes en natuur!


VERS VLEES UIT DE GELDERSE POORT

Voor bestellen vers wildernisvlees uit de Gelderse Poort, afhalen 5 november. Ga naar www.wildernisvlees.nl/geldersepoort     <-Klik  Bevroren vlees: Bestellen wildernisvlees (diep gevroren) voor levering november aan afhaalpunten is mogelijk vanaf  donderdag 13 oktober tot en met woensdag 9 november

Levering vanaf 15 november bij de diverse afhaalpunten. Let op de verschillende afhaalmomenten per afhaalpunt.!! klik op shop/bestellen in groene kolom aan de linkerkant!! Nieuw afhaalpunt in Delft!


 LET OP!!!

Stadstuin Kweekland, Dalweg 80, 6821 JP  Arnhem. Wegens beperkte vriescapaciteit, graag zoveel mogelijk afhalen op dag van bezorging. Zie overzicht afhaalpunten (in donkergroene vak), daarna kiezen afhaalmomenten.