Begrazingsgebied Oranjezon uitgebreid

In februari is hard gewerkt door het Zeeuwse Landschap om het begrazingsgebied van de koniks uit te breiden. Er is een nieuw raster geplaatst en toegangshekken zijn verplaatst. Er zijn ca 25 ha duinstruwelen en duingraslanden toegevoegd en de grens loopt nu tot aan de zeereep.

lees verder

Slot Loevestein in Poederoijen nieuw afhaalpunt Wildernisvlees

Vanaf 26 maart is het mogelijk uw bestelde pakket Wildernisvlees af te halen in het beroemdste kasteel van Nederland! In het oerhollandse rivierenlandschap, waar Maas en Waal samenkomen, liet ridder Dirc Loef van Horne in 1361 zijn kasteel bouwen.

lees verder

 

Welkom!

Welkom op de website van FREE Nature,  de Foundation for Restoring European Ecosystems. FREE Nature werkt aan de ontwikkeling van gebieden waar de natuur zichzelf vormt. Natuurlijke processen krijgen de ruimte. Grote zoogdieren als bever, rund, paard, wisent en wolf zijn onderdeel van deze natuurgebieden. Mensen kunnen er in alle vrijheid van de natuur genieten. FREE Nature werkt samen met opdrachtgevers en partners aan het hele traject van visievorming tot praktisch beheer van kuddes. Het betrekken van mensen hierbij is onze natuur.