FREE Nature neemt afscheid van directeur Chris Braat

Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersdag op 2 juli jongst leden heeft FREE Nature uitgebreid afscheid genomen van haar directeur Chris Braat. Na 7 jaar voor FREE te hebben gewerkt gaat Chris een nieuwe uitdaging aan en wordt beheerder wadden voor Natuurmonumenten.

lees verder

Zonovergoten vrijwilligersdag in Gelderse Poort

Op donderdag 2 juli organiseerde FREE Nature haar jaarlijkse vrijwilligersdag. Dit maal werden de vrijwilligers, letterlijk, in het zonnetje gezet in de Gelderse Poort. De dag werd afgesloten met een barbecue van wildernisvlees.

lees verder

 

Welkom!

Welkom op de website van FREE Nature,  de Foundation for Restoring European Ecosystems. FREE Nature werkt aan de ontwikkeling van gebieden waar de natuur zichzelf vormt. Natuurlijke processen krijgen de ruimte. Grote zoogdieren als bever, rund, paard, wisent en wolf zijn onderdeel van deze natuurgebieden. Mensen kunnen er in alle vrijheid van de natuur genieten. FREE Nature werkt samen met opdrachtgevers en partners aan het hele traject van visievorming tot praktisch beheer van kuddes. Het betrekken van mensen hierbij is onze natuur.