Zondag 28 juni evenement Proevestein met Wildernisvlees

Op zondag 28 juni tussen 12.00 en 19.00 uur zijn bezoekers van harte welkom op het smaakvolle evenement: Slot Proevenstein. Kom langs en laat lekker voor u koken. Een (na)middag aanschuiven en relaxen in historische sfeer!

lees verder

Sluiting fabriek bedreigt natuurgebied Kuipersveer

Sinds 1999 verzorgt FREE Nature in opdracht van de SuikerUnie het beheer van het natuurgebied Kuipersveer, een pareltje van 7 hectare aan de Oude Maas in de Hoekse Waard. Nu de suikerfabriek gesloten is, hangt het beheer van dit gebied aan een zijden draadje.

lees verder

 

Welkom!

Welkom op de website van FREE Nature,  de Foundation for Restoring European Ecosystems. FREE Nature werkt aan de ontwikkeling van gebieden waar de natuur zichzelf vormt. Natuurlijke processen krijgen de ruimte. Grote zoogdieren als bever, rund, paard, wisent en wolf zijn onderdeel van deze natuurgebieden. Mensen kunnen er in alle vrijheid van de natuur genieten. FREE Nature werkt samen met opdrachtgevers en partners aan het hele traject van visievorming tot praktisch beheer van kuddes. Het betrekken van mensen hierbij is onze natuur.