Vacature directeur-bestuurder Stichting FREE Nature

We zoeken een ondernemende directeur die de stichting verder kan ontwikkelen. Een pionier met oog voor de realiteit. Iemand die mensen inspireert en verbindt. Een doener die knopen kan doorhakken. En natuurlijk ook een bevlogen natuurliefhebber die dit ook in woord en geschrift weet over te dragen.

lees verder

Prijsvraag bedenk naam eerste kalf Kanaalpark Den Bosch

Woensdagavond 19 augustus is het eerste kalfje geboren in het Kanaalpark in 's Hertogenbosch. Weet jij een leuke naam voor dit koe kalf? Naam moet beginnen met letter O!

lees verder

 

Welkom!

Welkom op de website van FREE Nature,  de Foundation for Restoring European Ecosystems. FREE Nature werkt aan de ontwikkeling van gebieden waar de natuur zichzelf vormt. Natuurlijke processen krijgen de ruimte. Grote zoogdieren als bever, rund, paard, wisent en wolf zijn onderdeel van deze natuurgebieden. Mensen kunnen er in alle vrijheid van de natuur genieten. FREE Nature werkt samen met opdrachtgevers en partners aan het hele traject van visievorming tot praktisch beheer van kuddes. Het betrekken van mensen hierbij is onze natuur.